facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Vrouw zoekt man

Bent u als vrouw op zoek naar een man? Waarom probeert u dan niet eens speeddating van datingbureau Rich Romance? Een speeddating is een uitgelezen manier om in een korte tijdsspanne contact te leggen met meerdere mannen die net als u ook op zoek zijn naar een man.

Bij Rich Romance kiest u voor een persoonlijke aanpak van de manier waarop u singles ontmoet. Het aantal deelnemende singles blijft beperkt met een uitgekiende opvolging.

Voordelen & kenmerken van speeddating bij Rich Romance

Speeddating biedt tal van voordelen ten opzichte van de andere meer klassieke datingvormen. Deze moderne vorm van daten wordt ook wel ‘sneldaten’ of ‘fastdaten’ genoemd. Op zo’n speeddating avond maken doorgaans 15 tot 30 vrouwen en mannen kennis met elkaar. Om de 10 minuten luidt er een bel waarop de mannen dan van tafel wisselen.

  • Speeddaten is bij vrouwen populairder dan bij mannen. “Ideaal voor de echte mannen dus!”
  • Deelnemers hebben gemiddeld 91% kans op een match. “Vloeit er geen relatie uit voort, dan toch zeker een mooie vriendschap!”
  • Zo goed als alle mannen begeven zich alleen naar een speeddate, terwijl de vrouwen graag dikwijls een vriendin meenemen. “….”

Bron: Wikipedia

Locaties speeddating events

Rich Romance organiseert maandelijks speeddating avonden in Antwerpen, Leuven, Limburg en Brussel.
Klik op de geschikte locatie en schrijf u in voor een speeddating event. U heeft niets te verliezen!

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Over ons

Rich Romance dating- & relatiebureau hanteert een persoonlijke aanpak in de manier waarop we u als single in contact brengen met andere singles. We werken niet met hostesses of consulenten, maar benaderen u steeds met één en dezelfde persoon die samen met u de liefde van uw leven vindt.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Where we are

Op de hoogte blijven van toekomstige speeddating events?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief