facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Speeddating Leuven

Speeddaten_LeuvenEen speeddating avond vol met gelijkgestemde singels meemaken in Leuven? Meldt u dan aan voor een speeddating te Leuven van Rich Romancerelatiebureau. U zal vaststellen dat de belevenis van een speeddate u nog lang in gedachte zal bijlblijven. Rich Romance weet ongetwijfeld de perfecte match voor u te vinden. Wekelijks zetten we speeddating avonden op touw in Leuven waarbij 10 vrouwelijke en 10 mannelijke singles gedurende 10 minuten met elkaar kennismaken.

Bij Rich Romance kiest u voor een persoonlijke aanpak van de manier waarop u singles ontmoet. Het aantal deelnemende singles blijft beperkt met een uitgekiende opvolging.

Voordelen & kenmerken van speeddating bij Rich Romance

Speeddating biedt tal van voordelen ten opzichte van de andere meer klassieke datingvormen. Deze moderne vorm van daten wordt ook wel ‘sneldaten’ of ‘fastdaten’ genoemd. Op zo’n speeddating avond maken doorgaans 15 tot 30 vrouwen en mannen kennis met elkaar. Om de 10 minuten luidt er een bel waarop de mannen dan van tafel wisselen.

  • Speeddaten is bij vrouwen populairder dan bij mannen. “Ideaal voor de echte mannen dus!”
  • Deelnemers hebben gemiddeld 91% kans op een match. “Vloeit er geen relatie uit voort, dan toch zeker een mooie vriendschap!”
  • Zo goed als alle mannen begeven zich alleen naar een speeddate, terwijl de vrouwen graag dikwijls een vriendin meenemen. “….”

Bron: Wikipedia

Locatie

a1 a2
a1 a2
b1 b2
b1 b2

Inschrijven voor speeddating in Leuven

Speeddating in Leuven is opgesplitst in 4 leeftijdscategorieën.

Wenst u zich hier voor in te schrijven? Surf dan via de volgende drukknop naar het inschrijvingsformulier voor een speeddating in Leuven.

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Over ons

Rich Romance dating- & relatiebureau hanteert een persoonlijke aanpak in de manier waarop we u als single in contact brengen met andere singles. We werken niet met hostesses of consulenten, maar benaderen u steeds met één en dezelfde persoon die samen met u de liefde van uw leven vindt.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Where we are

Op de hoogte blijven van toekomstige speeddating events?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief