facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Speeddating Antwerpen

Speeddaten_AntwerpenKijkt u uit naar een leuke en vlotte manier om sympathieke singles te ontmoeten in Antwerpen? Registreer u dan zeker voor een speeddating te Antwerpen van speeddatingbureau Rich Romance. U zal concluderen dat het avontuur van een speeddating een onvergetelijke indruk op u zal nalaten. Bij Rich Romance vindt u zonder enige twijfel de perfecte match. Wekelijks coördineren we speeddating avonden in Antwerpen waarbij 10 mannelijke en 10 vrouwelijke singles gedurende 10 minuten elkaar persoonlijk ontmoeten.

Bij Rich Romance kiest u voor een persoonlijke aanpak van de manier waarop u singles ontmoet.
Het aantal deelnemende singles blijft beperkt met een uitgekiende opvolging.

Voordelen & kenmerken van speeddating bij Rich Romance

Speeddating biedt tal van voordelen ten opzichte van de andere meer klassieke datingvormen. Deze moderne vorm van daten wordt ook wel \’sneldaten\’ of \’fastdaten\’ genoemd. Op zo\’n speeddating avond maken doorgaans 15 tot 30 vrouwen en mannen kennis met elkaar. Om de 10 minuten luidt er een bel waarop de mannen dan van tafel wisselen.

  • Speeddaten is bij vrouwen populairder dan bij mannen. “Ideaal voor de echte mannen dus!”
  • Deelnemers hebben gemiddeld 91% kans op een match. “Vloeit er geen relatie uit voort, dan toch zeker een mooie vriendschap!”
  • Zo goed als alle mannen begeven zich alleen naar een speeddate, terwijl de vrouwen graag dikwijls een vriendin meenemen. “….”

Bron: Wikipedia

Locatie speeddating te Antwerpen

Locatie Bar Cesar
Adres Lange Gasthuisstraat 12
Postcode + gemeente 2000 Antwerpen
Aanvang 18:45u & 20:45u

Inschrijven voor speeddating in Antwerpen

Speeddating in Antwerpen is opgesplitst in 4 leeftijdscategorieën.

Wenst u zich hier voor in te schrijven?
Surf dan via de volgende drukknop naar het inschrijvingsformulier voor een speeddating in Antwerpen.

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Over ons

Rich Romance dating- & relatiebureau hanteert een persoonlijke aanpak in de manier waarop we u als single in contact brengen met andere singles. We werken niet met hostesses of consulenten, maar benaderen u steeds met één en dezelfde persoon die samen met u de liefde van uw leven vindt.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Where we are

Op de hoogte blijven van toekomstige speeddating events?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief