facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Welkom bij Speeddating-belgië.be

Speeddating-belgië.be is een onderdeel van dating en relatiebureau Rich Romance.

Voorstelling

``Waar grote liefde is, vind je mirakels``

De zaakvoerders stellen met trots dit uniek dating-programma voor, dat deel uitmaakt van Rich Romance. Hét exclusieve bureau dat u overvloedige liefde & vriendschap garandeert in een rijkelijk jasje. U heeft genoeg van het mailen of chatten online? U bent single en wenst een leuke avond te beleven met mensen die net op zoek zijn naar hetzelfde als jou, mensen die het goed menen? Wij zijn er voor jullie, voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe kennismaking of uitdaging, een nieuw begin, voor jong én oud. Tevens helpen wij hoger opgeleiden wat tijd te maken voor hunzelf door alle drukte en stress van het werk even te vergeten, én willen wij iedereen gelijk behandelen door er ook te zijn voor non-heteros. Kom bij ons binnen in een wereld van een ‘andere’ speeddating, een dating waarbij u op de eerste plaats komt, niet behandeld wordt als een nummer, maar een persoonlijke begeleiding krijgt, dat wat iedere mens verdient!

Werkwijze

``Liefde heeft niets te maken met wat je verwacht te krijgen, enkel met wat je verwacht te geven...``

Al snel zal u merken dat de werkwijze die Rich Romance hanteert, speciaal én o-zo-leuk verloopt! Alles loopt vanzelf, u wordt uitstekend onthaald en kan zonder stress genieten van een avond vol nieuwe ontmoetingen! Een speeddating van ons zit vol verrassingen én u mag een ontmoeting met wel 10 vrijgezellen verwachten! Dit op de mooiste en leukste locaties, rekening houdende dat u na de speeddating met uw match rustig nog wat kan gaan drinken of eten in het etablissement. Omdat Rich Romance u niet graag laat wachten, mag u dadelijk na de dating uw match(en) verwachten, op een uniek gepresenteerde manier! Gedurende de hele speeddating zijn wij bezig met uw toekomst, uw verhaal. Daarom werken wij niet met andere collega’s of consulentes, neen, wijzelf staan altijd klaar voor onze mensen, willen iedereen goed kunnen opvolgen, waardoor wij u minstens één match kunnen garanderen voor een mooie vriendschap of ware liefde.

Rich Romance Team

Tegen de liefde helpt in de meeste gevallen nog altijd het oude paardemiddel; de wederliefde. Rich Romance uitstekende team helpt jullie dit middel te vinden voor een mooie vriendschap of relatie!

Wat zijn de ervaringen met speeddating?
facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Over ons

Rich Romance dating- & relatiebureau hanteert een persoonlijke aanpak in de manier waarop we u als single in contact brengen met andere singles. We werken niet met hostesses of consulenten, maar benaderen u steeds met één en dezelfde persoon die samen met u de liefde van uw leven vindt.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Where we are

Op de hoogte blijven van toekomstige speeddating events?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief