facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Speeddating veel gestelde vragen – FAQ – Algemene voorwaarden

  1. Hoeveel dates mag ik verwachten op een speeddating avond?
  2. U heeft tot 10 dates waar u mee kennis maakt gedurende het event.

  3. Tot hoeveel uur op voorhand kan ik nog inschrijven op een speeddating?
  4. U kan zich ten alle tijden inschrijven voor een speeddating zolang dit event vindbaar is in de agenda.
   Zodra een event volledig gereserveerd is, wordt dit duidelijk vermeld in de agenda.

  5. Hoe schrijf ik me in voor een speeddating?
  6. U kunt zich inschrijven via het internet op onze website www.speeddating-belgie.be. Dit onder de rubriek « Inschrijven ».
   U dient zich via het internet in te schrijven en te betalen. Andere betalingsvormen worden niet aanvaard. Enkel Visa, Mastercard, Maestro en Bancontact worden aanvaard.

  7. Eens mijn deelnemingskosten betaald zijn, ben ik dan zeker dat ik kan deelnemen aan de avond?
  8. Neen. Als de gekozen datum volzet is of om gelijk welke reden (voorbeeld, maar niet beperkt tot te weinig kandidaten) de avond niet kan doorgaan, worden de deelnemingskosten nooit teruggestort, maar krijgt u een inschrijvingscode van ons zodat u voor eenzelfde bedrag kunt deelnemen aan een van onze volgende speeddatings.
   U koopt bijgevolg enkel een deelname tot een Rich Romance speeddating evenement. De datum van dit evenement wordt indicatief verstrekt.

  9. Staat een inschrijving gelijk aan een reservering voor een speeddate?
  10. Neen. Een avond is pas echt gereserveerd als wij uw betaling ontvangen hebben en wanneer wij een bevestiging naar u sturen via mail.
   Een inschrijving of avond kan nog altijd worden geannuleerd of beperkt om te weinig inschrijvingen, het volzet zijn of een uitzonderlijke annulatie van de avond. In voorkomend geval krijgt de deelnemer een inschrijvingscode waarmee hij zich voor een volgende keer bij ons kan inschrijven.

  11. Krijg ik een bevestiging van de reservatie?
  12. Ja, u krijgt een persoonlijke emailbevestiging op het emailadres dat u heeft ingevuld op het inschrijvingsformulier.

  13. Moet ik een bevestiging meenemen naar de speeddating?
  14. Neen, alle gegevens worden door ons verzameld en meegenomen naar de locatie.

  15. Wat moet ik meenemen naar de speeddating?
  16. Een goed humeur! Tevens uw identiteitskaart ter controle van uw naam en leeftijd. Deze dient u voor aanvang van de speeddating aan ons te tonen…

  17. Wat als ik te laat kom op een speeddating event?
  18. Om de avond vlot te kunnen laten verlopen vragen wij met aandrang om minstens een kwartier op voorhand te komen. Wij doen dan ook ons uiterste best om dichtstbijzijnde parkings te voorzien en door te geven op voorhand. Wanneer u toch te laat komt zal u pas na de doorschuif-bel kunnen plaatsnemen aan uw daarvoor voorziene tafeltje. Een van de zaakvoerders of host(ess) zal u dan begeleiden.

  19. Kan ik nog annuleren voor een speeddating?
  20. Ja, u kan de speeddating annuleren of verplaatsen tot maximum 72u voor de aanvang van het event door ons een mailtje te bezorgen.

  21. Wordt een speeddating al eens verplaatst?
  22. Ja, het kan al eens gebeuren dat er niet voldoende inschrijvingen of last-minute annuleringen zijn, die ons verplichten een speeddating te verplaatsen naar een latere datum een aantal weken nadien. Wij informeren u hierover en dit via mail, ten laatste 24u op voorhand. Past deze nieuwe datum u niet, dan bezorgen wij u een inschrijvingscode waardoor u zelf kunt bepalen wanneer u zich opnieuw wenst in te schrijven. Er wordt nooit geld geretourneerd bij de verplaatsing van een speeddating.

  23. Gebeurt het dat er minder volk aanwezig is als ingeschreven?
  24. Ja, door laattijdige afzeggingen of speeddaters die niet tijdig aanwezig kunnen zijn, kan het voorkomen dat er minder speeddaters aanwezig zijn als ingeschreven.

  25. Wordt er geld geretourneerd?
  26. U heeft recht op 7 dagen retournering zonder opgave van reden. D.w.z. dat u binnen de 7 dagen na inschrijving u geld geretourneerd kan krijgen. U dient dit via een email aan ons schriftelijk te bevestigen.

  27. Komt er een selectie aan te pas?
  28. Alle vrijgezellen tussen 22 en 60 zijn van harte welkom. De enige selectie is de leeftijd: op onze speeddating avonden ontmoet u maximum 10 mensen van uw leeftijd… Denk eraan dat u het bent die de selectie maakt! Wij vragen u daarom de avond te selecteren die u wenst bij te wonen rekening houdend met deze opmerking; Als u bijvoorbeeld 30 bent, kunt u inschrijven voor de avond 22-30, 25-35 zoals u verkiest!
   Tevens wordt er één jaar afwijking toegestaan, d.w.z. als u bijvoorbeeld 31 bent, en u wilt een jonger iemand leren kennen, mag u zich nog steeds inschrijven voor de categorie 22-30.
   Wel zullen wij op de avond zelf voor aanvang van de speeddate, een controle doen naar uw naam en leeftijd aan de hand van uw identiteitskaart. Dit om de garantie te kunnen geven naar alle andere aanwezige singles toe.

  29. Kan Rich Romance mijn toegang tot een speeddating event ontzeggen?
  30. Onze organisatie heeft altijd het recht om iemand de toegang te ontzeggen. Ook al heb je betaald en zonder dit te moeten argumenteren of terug te storten.Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wegens ongepast gedrag op het evenement zelf of uit het verleden of een niet beperkt tot ongepast gedrag tegenover de organisatoren of hun deelnemers, al dan niet gerelateerd aan Rich Romance.

  31. Moet er rekening worden gehouden met een dress code voor de speeddating avonden van Rich Romance?
  32. Alle vrouwelijke kandidates zouden het zeker appreciëren als u stijlvol gekleed bent, zoals u een dame ook zou meenemen naar een restaurant…
   Voor de dames zelf wilt dit dus ook zeggen; klassevol, maar zeker iets waarin u zichzelf goed voelt! U hoort zich ten slotte te kunnen ontspannen en uzelf te kunnen zijn!
   Wanneer u toch twijfelt, mag u gerust contact opnemen met Rich Romance zelf, waarbij wij u graag én gratis zullen verder helpen met uw kleding keuze!
   Wij wensen jullie avast veel succes met de voorbereidingen!

  33. Consumpties tijdens de speeddating?
  34. Rich Romance verzorgt één drankje (glas cava of fruitsap) en 2 hapjes voor iedere deelnemer per avond. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Het is niet toegelaten om eigen drank en/of etenswaren te consumeren tijdens het speeddaten. Iedere locatie is voorzien van een bar waar de deelnemers naar eigen behoefte diverse drankjes kunnen nuttigen.

  35. Aansprakelijkheid?
  36. Rich Romance kan voor, tijdens en na het evenement niet verantwoordelijk worden gesteld voor het verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen.
   Tevens kunnen zij niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen voor, tijdens of na een evenement.
   En Rich Romance is niet verantwoordelijk voor de contacten en het verloop die uit haar evenementen voortvloeien.

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Over ons

Rich Romance dating- & relatiebureau hanteert een persoonlijke aanpak in de manier waarop we u als single in contact brengen met andere singles. We werken niet met hostesses of consulenten, maar benaderen u steeds met één en dezelfde persoon die samen met u de liefde van uw leven vindt.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Where we are

Op de hoogte blijven van toekomstige speeddating events?

Schrijf in voor onze nieuwsbrief